سلام خسته نباشید
اگه این نسخه مود شده رو نصب کنم رو نسخه عادی بازی از اول میاد؟
من یه نسخه مود شده از همین بازی رو دانلود کردم ولی اصلا نصب نمیشد کل اینترنتم رفت
لطفا پیگیری کنید که این نسخه اون طوری نباشه
تو اوج سختیا مشکلات ناراحتیا وقتی یه خواهر داشته باشه ادم خیالش راحته ک تنها نیس
0
از وقتی اپدیت کردم نمیتونم وارد co op بشم.دیشب به سختی با فیس بوک وارد شدم ولی امروز دوباره نوشته کانتک ویت فیس بوک یا گوگل پلی
میخام ک مث قبل هردفه اماده باشه دگ هردفه ینی باید این مراحل رو برم؟
سلام خسته نباشید
من یه نسخه مود شده از همین بازی رو دانلود کردم ولی اصلا نصب نمیشد کل اینترنتم رفت
سلام خسته نباشید
تو اوج سختیا مشکلات ناراحتیا وقتی یه خواهر داشته باشه ادم خیالش راحته ک تنها نیس
0
از وقتی اپدیت کردم نمیتونم وارد co op بشم.دیشب به سختی با فیس بوک وارد شدم ولی امروز دوباره نوشته کانتک ویت فیس بوک یا گوگل پلی
میخام ک مث قبل هردفه اماده باشه دگ هردفه ینی باید این مراحل رو برم؟
ندا
آیا واقعا این بی نهایته همه چیزش؟کلید هاش هم بی نهایته؟ تورو خدا زود جواب بدیییییید؟؟؟؟؟!!!!!
طاها براتی
میشه لطفا بگید مشکل مرحله ۲۰ رو چطوری حل کنم؟
زمانی (تیم سیلو)
نسخه ی مود بازی هست و بیشتر آیتم ها آنلاک هستند.
آرمان
سلام خسته نباشید من امروز بازی رو آپدیت کردم اما نصب نمیشه مشکل چیه ؟
مبینا علیزاده
سلام خسته نباشی تو کامپیوتر درست نشده و اعجابم خورده همش ولی گوشی نصب کنه و میشه راحت
ندا
سلام خسته نباشید اگه این نسخه مود شده رو نصب کنم رو نسخه عادی بازی از اول میاد؟ من یه نسخه مود شده از همین بازی رو دانلود کردم ولی اصلا نصب نمیشد کل اینترنتم رفت لطفا پیگیری کنید که این نسخه اون طوری نباشه
امیر
صلام ببین فقط میتونی روی گوشیت یه نسخه نصب کنی یا نسخه معنولی یا نسخه بینهایت
فاطمه
سلام وقت بخیر این بازی برا کامپیوتر نیست؟
lvn
بازی انلاینه زود جواب بدین لطفا
زمانی (تیم سیلو)
بله انلاین هست.
Mohamd
باسلام وتبریک سال نوچرابازی دانلود میشه ولی نصب نمیشه باتشکر
زمانی (تیم سیلو)
سلام و تبریک سال نو خدمت شما. خطایی که دریافت میکنید و نوع گوشیتون را ذکر بفرمایید.
hasti
با عرض سلام و تبریک سال نو. من امروز بازی را آپدیت کردم ولی نصب نمیشه لطفا راهنمایی کنید.ممنون
soraya
سلام من نمیتونم این بازی رو آنلاین بازی کنم با اینکه نتم روشنه ولی میزنه آفلاین میشه بگید چیکار کنم؟؟؟
hasti
با عرض سلام. من امروز بازی را آپدیت کردم بازی من برگشت به مرحله اول میشه راهنمایی کنید ؟
زمانی (تیم سیلو)
باسلام . سرویس های گوگل پلی را بروز کنید و به حساب جیمیلتون متصل بشید.
nfhm
سلام لطفا کمک کنین یه هفتس انبارم پر شده ! بازار باز نمیشه که بخوام محصولاتمو بفروشم ! لطفا کمک کنینننننننننننننننننن
hasti
با سلام. لطفا فایل نصبی نسخه جدید بازی را قرار دهید چون در حال حاضر فایل نصبی نسخه قبلی وجود دارد.ممنون
زمانی (تیم سیلو)
سلام به شما. درخواستتون انجام شد. موفق باشید.
از وقتی اپدیت کردم نمیتونم وارد co op بشم.دیشب به سختی با فیس بوک وارد شدم ولی امروز دوباره نوشته کانتک ویت فیس بوک یا گوگل پلی میخام ک مث قبل هردفه اماده باشه دگ هردفه ینی باید این مراحل رو برم؟
Amir
صلم چرا از لول 20 به بعد متوقف میشه بازی
ندا
آیا واقعا این بی نهایته همه چیزش؟کلید هاش هم بی نهایته؟
تورو خدا زود جواب بدیییییید؟؟؟؟؟!!!!!
طاها براتی
میشه لطفا بگید مشکل مرحله ۲۰ رو چطوری حل کنم؟
ندا
سلام خسته نباشید
امیر
صلام ببین فقط میتونی روی گوشیت یه نسخه نصب کنی یا نسخه معنولی یا نسخه بینهایت
آرمان
سلام خسته نباشید من امروز بازی رو آپدیت کردم اما نصب نمیشه مشکل چیه ؟
مبینا علیزاده
سلام خسته نباشی تو کامپیوتر درست نشده و اعجابم خورده همش ولی گوشی نصب کنه و میشه راحت
ندا
آیا واقعا این بی نهایته همه چیزش؟کلید هاش هم بی نهایته؟ تورو خدا زود جواب بدیییییید؟؟؟؟؟!!!!!
ندا
سلام خسته نباشید اگه این نسخه مود شده رو نصب کنم رو نسخه عادی بازی از اول میاد؟ من یه نسخه مود شده از همین بازی رو دانلود کردم ولی اصلا نصب نمیشد کل اینترنتم رفت لطفا پیگیری کنید که این نسخه اون طوری نباشه
فاطمه
سلام وقت بخیر این بازی برا کامپیوتر نیست؟
lvn
زمانی (تیم سیلو)
بله انلاین هست.
lvn
Mohamd
زمانی (تیم سیلو)
سلام و تبریک سال نو خدمت شما. خطایی که دریافت میکنید و نوع گوشیتون را ذکر بفرمایید.
Mohamd
hasti
با عرض سلام و تبریک سال نو. من امروز بازی را آپدیت کردم ولی نصب نمیشه لطفا راهنمایی کنید.ممنون
soraya
سلام من نمیتونم این بازی رو آنلاین بازی کنم با اینکه نتم روشنه ولی میزنه آفلاین میشه بگید چیکار کنم؟؟؟
hasti
با عرض سلام. من امروز بازی را آپدیت کردم بازی من برگشت به مرحله اول میشه راهنمایی کنید ؟
زمانی (تیم سیلو)
باسلام . سرویس های گوگل پلی را بروز کنید و به حساب جیمیلتون متصل بشید.
hasti
nfhm
سلام لطفا کمک کنین یه هفتس انبارم پر شده ! بازار باز نمیشه که بخوام محصولاتمو بفروشم ! لطفا کمک کنینننننننننننننننننن
Mahdi
سلام دوستان این بازی عالیه بهتون پیشنهاد می کنم حتما بازی کنید.
منم به تازگی توش یه co op زدم دوست داشتین بیاین. اسمش هست
iranian green land
از وقتی اپدیت کردم نمیتونم وارد co op بشم.دیشب به سختی با فیس بوک وارد شدم ولی امروز دوباره نوشته کانتک ویت فیس بوک یا گوگل پلی میخام ک مث قبل هردفه اماده باشه دگ هردفه ینی باید این مراحل رو برم؟
hasti
با سلام. لطفا فایل نصبی نسخه جدید بازی را قرار دهید چون در حال حاضر فایل نصبی نسخه قبلی وجود دارد.ممنون
زمانی (تیم سیلو)
سلام به شما. درخواستتون انجام شد. موفق باشید.