سلام من این برنامه را گرفتم بعد وقتی سرچ کردم چند تا برنامه اومد چند براه دیگه چیز های دیگه سرچ کردم همش همونا میان هیچ برنامه دیگه نمیاد لطفا کمک کنید
لطفا زود تر جواب بدید
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت شهر دانلود.بی نهایت از شما بخاطر قرار دادن فایل های اندرویدی بر روی وبگاهتون سپاسگزارم.بر قرار باشید و پیروز
سلام خدمت شما.
بله حق با شماست اما نسخه ای که فرمودید رو هنوز انتشار رسمی نداده و فقط آپدیت درون برنامه ای انجام میگیره.
به محض انتشار حتما اون رو در سایت قرار خواهیم داد.
سلام من این برنامه را گرفتم بعد وقتی سرچ کردم چند تا برنامه اومد چند براه دیگه چیز های دیگه سرچ کردم همش همونا میان هیچ برنامه دیگه نمیاد لطفا کمک کنید
لطفا زود تر جواب بدید
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت شهر دانلود.بی نهایت از شما بخاطر قرار دادن فایل های اندرویدی بر روی وبگاهتون سپاسگزارم.بر قرار باشید و پیروز
amir
با سلام من با قندشکن میرم تو ولی نمیاره به وای فای هم وصلم
Milaf
سلام من با vpnرفتم باز نشد چکارکنم همش مینویسه اینترنت متصل نیست نوسازی کنید با اینکه به وایفای قوی وصلم
محمدحسین
سلام چرا وقتی تو ی برنامه میرم اینترنتو باز میکنم ولی برنامه در نمیان
مسعود
عالی است
احسان
سلام اگر امکان داره Mobogenie Helper رو واسه دانلود تو سایت قرار بدید ممنون مرسی
زمانی (تیم سیلو)
باسلام. بله حتما رسیدگی خواهد شد.
sanaz
باسلام من با گوگل پلی مشکل دارم نصب نمیشه باتشکر
مهدی
آقا من وقتی برنامه رو باز میکنم میگه به اینترنت وصل شوید در حالی که به اینترنت وصله چی کنم
سگ سیبیل
باید به v-p--n وسل باشین
زمانی (تیم سیلو)
با وایفا هم تست کردید؟
ابولفضل
سلام من این برنامه را گرفتم بعد وقتی سرچ کردم چند تا برنامه اومد چند براه دیگه چیز های دیگه سرچ کردم همش همونا میان هیچ برنامه دیگه نمیاد لطفا کمک کنید لطفا زود تر جواب بدید
روح اله
سعید (مدیر سایت)
سلام بر شما دوست عزیز. خواهش می کنم.موفق و پیروز باشید...
ehsan
سلام با عرض خسته نباشید میخواستم بگم این نسخه قدیمی من خودم الان 2.6.10 رو دارم همین امروز از داخل خودش آپ کردم
سعید (مدیر سایت)
سلام خدمت شما. بله حق با شماست اما نسخه ای که فرمودید رو هنوز انتشار رسمی نداده و فقط آپدیت درون برنامه ای انجام میگیره. به محض انتشار حتما اون رو در سایت قرار خواهیم داد.
ehsan
آها ببخشید ممنون از زحمت های شما سایتتون عالیه
سعید (مدیر سایت)
موفق باشی دوست عزیز
کریم
آخه چرا نمیاره ای میگه انترنت کافی نیست رسیدگی کنید آخه چرا
مهدی حسینی
من خیلی دنبال این برنامه گشتم الانم ک پیداش کردم با اینکه هم ب اینترنت پر سرعت ولم و بvpnهم وصلم بازم میگع اینترنت بر قرار نیستورو خدا رسیدگی کنید
amir
با سلام من با قندشکن میرم تو ولی نمیاره به وای فای هم وصلم
Milaf
سلام من با vpnرفتم باز نشد چکارکنم همش مینویسه اینترنت متصل نیست نوسازی کنید با اینکه به وایفای قوی وصلم
محمدحسین
سلام چرا وقتی تو ی برنامه میرم اینترنتو باز میکنم ولی برنامه در نمیان
مهدی
آقا من وقتی برنامه رو باز میکنم میگه به اینترنت وصل شوید در حالی که به اینترنت وصله چی کنم
سگ سیبیل
باید به v-p--n وسل باشین
مسعود
عالی است
احسان
سلام
اگر امکان داره Mobogenie Helper رو واسه دانلود تو سایت قرار بدید
ممنون مرسی
زمانی (تیم سیلو)
باسلام. بله حتما رسیدگی خواهد شد.
احسان
سلام اگر امکان داره Mobogenie Helper رو واسه دانلود تو سایت قرار بدید ممنون مرسی
sanaz
باسلام من با گوگل پلی مشکل دارم نصب نمیشه باتشکر
مهدی
زمانی (تیم سیلو)
با وایفا هم تست کردید؟
مهدی
ابولفضل
سلام من این برنامه را گرفتم بعد وقتی سرچ کردم چند تا برنامه اومد چند براه دیگه چیز های دیگه سرچ کردم همش همونا میان هیچ برنامه دیگه نمیاد لطفا کمک کنید لطفا زود تر جواب بدید
روح اله
سعید (مدیر سایت)
سلام بر شما دوست عزیز. خواهش می کنم.موفق و پیروز باشید...
روح اله
ehsan
آها ببخشید ممنون از زحمت های شما سایتتون عالیه
سعید (مدیر سایت)
موفق باشی دوست عزیز
ehsan
سلام با عرض خسته نباشید میخواستم بگم این نسخه قدیمی من خودم الان 2.6.10 رو دارم همین امروز از داخل خودش آپ کردم